Roots Autoservice Werkplaats

Overgauwseweg 65A - 2641 ND, Pijnacker
T: 015 3693233 E: info@rootswerkplaats.nl

Roots Autoservice Werkplaats logo

Wat vinden onze klanten

Hieronder vind u de ervaringen van de klanten die u zijn voorgegaan.

  • Datum Reactie klant Score
  • 29/11/2022 zeer menselijke garage 10
  • 28/11/2022 Als 30 jaar kom ik bij Roots Autoservice en al die jaren goed geholpen en eerlijk advies gekregen. Van het auto aanschaf tot reparaties en apk. Altijd een fijne samenwerking en goed werk afgeleverd. 10
  • 28/11/2022 Vriendelijk 9
  • 27/11/2022 Deskundig en en John is heel vriendelijk 10
  • 23/11/2022 JONH IS EEN VAKMAN 10
  • 22/11/2022 Als er iets is ken ik altid ff langskomen en word er naar een oplossing gekeken 8
  • 20/11/2022 John geeft zelfs garantie op een reparatie. 8
  • 18/11/2022 er werd duidelijk aan gegeven wat er aan de auto moest gebeuren 10
  • 18/11/2022 Ik kom al jaren bij Roots omdat er gewoon goed werk wordt geleverd. Dat is niet veranderd sinds de zaak is overgenomen door John, de werknemer die ons al jaren hielp/helpt. 10
  • 17/11/2022 hele goede service en heel klant vriendelijk 10
  • 15/11/2022 Vriendelijke bejegening ook als er nazorg is 10
  • 12/11/2022 Remblokken en lampen laten vervangen. Uiteindelijk was bedrag lager dan offerte omdat sommige onderdelen goedkoper waren. En offerte was al lager dan bij dealer. Service was snel, klantvriendelijk en goed. Topper. 10
  • 08/11/2022 Ik word altijd serieus genomen en als klant gezien en niet als een verdienmodel. 9
  • 08/11/2022 Prettige en goede service 10
  • 06/11/2022 John denk mee. Levert goede kwaliteit en heeft aandacht voor de mens achter de auto en zijn portemonnee 10
  • 05/11/2022 Al jaren vaste klant vanwege de betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit van het werk. Ik raad het iedereen aan om naar Roots te gaan! 10
  • 04/11/2022 Al jaren laat ik de onderhoud van mijn auto onderhouden bij Roots, ik ben zeer tevreden met de service die zij bieden. 10
  • 03/11/2022 Ik kwam onverwacht langs vanwege een kapotte koplamp. Ik werd meteen geholpen met een kopje koffie voor tijdens het wachten. 10
  • 03/11/2022 Ik kom hier al jaren, zeer goede service en advies, zelfs over de verwachte kosten voor volgend jaar. 10
  • 03/11/2022 Altijd heel prettig en deskundig geholpen! 10
  • 01/11/2022 Ik werd tevoren ge├»nformeerd wat de kosten werden en wat men ging herstellen. Ik kreeg een gratis leenauto. John is erg vriendelijk en wil je echt helpen. Goede garage, echt een aanrader 9
  • 31/10/2022 Altijd vriendelijk goede service en heel betrouwbaar! Een garage die we van harte aanbevelen!! 10
  • 29/10/2022 Je weet altijd vooraf waar je aan toe bent, als er tijdens de werkzaamheden onverwacht meer aan het licht komt, belt John altijd om te overleggen over de meer te maken kosten. Je staat nooit voor een verrassing als je je auto weer op komt halen en krijgt altijd een gratis leen auto of fiets mee. 10
  • 29/10/2022 Vriendelijkheid en deskundige (snelheid) van werken. 10
  • 11/10/2022 Goede ervaring al jaren, er is een zeer service gerichte houding. 10
  • 10/10/2022 Tevreden, zoals altijd. 10
  • 07/10/2022 Top, deskundig, snel en klantvriendelijk. 10
  • 07/10/2022 Van tevoren helder wat de kosten zijn. Ook fijn dat er wordt meegedacht en geadviseerd tussen verschillende opties! 9
  • 04/10/2022 Prima 10
  • 02/10/2022 Roots heeft mijn problemen (lekke band, wielophanging, problemen met de motor) goed verholpen. 8
  • 29/09/2022 Garage is prima Afspraken ook goed De rekening blijf elke keer tegenvallen 7
  • 28/09/2022 Bij Roots kunnen we altijd terecht voor onze reguliere onderhoudsbeurten, maar ook voor plotselinge problemen. En John en zijn medewerkers proberen altijd samen met ons de meest optimale oplossing te vinden bij problemen. Daardoor nooit onverwachte onaangename verrassingen. Ook komen ze altijd de gemaakte afspraken keurig na. 9
  • 26/09/2022 Bij Roots ben ik snel, professioneel en vriendelijk geholpen. Een aanrader voor onderhoud of pech. 9
  • 25/09/2022 super vriendelijk, snelle hulp en ik ben helemaal tevreden met de reparaties! Thanks ook voor het bedenken van een nieuw systeem voor mijn extra band :) 10
  • 19/09/2022 Zoals altijd: super service! 10
  • 17/09/2022 Snelle afspraak Keurige werkplaats Prettige bediening Leenfiets Goed werk Duidelijke factuur. 10
  • 16/09/2022 Kon snel terecht, werd gebeld over de kosten en geen overbodig geneuzel, direct en vakkundig. 10
  • 14/09/2022 Eerlijkgezegd vind ik dat ik altijd uitstekend geholpen word door de mensen van Roots. Dit keer had ik over het hoofd gezien dat mijn auto voor een bepaalde datum APK gekeurd moest worden. Zo fijn dat ze dan met je meevoelen en gewoon zorgen dat het geregeld wordt. Ze denken altijd met je mee en doen net dat stapje extra. Niets dan lof!!! 10
  • 14/09/2022 Goede en duidelijke service en kwaliteit 9
  • 11/09/2022 Altijd zeer vriendelijk en vakkundig. Mijn auto gaat alleen hier heen! 10
  • 11/09/2022 Toppie 8
  • 10/09/2022 reparaties worden altijd snel uitgevoerd ook als het niet van te voren is ingepland 10
  • 10/09/2022 Duidelijke communicatie, vervangend vervoer, niet te duur. Gewoon een prima garage 9
  • 09/09/2022 In een korte tijd weet je wat je te wachten staat , en zo wordt dat ook uitgevoerd. 9
  • 08/09/2022 En niet te duur 9
  • 06/09/2022 Snel geholpen op zaterdag 10
  • 04/09/2022 Ik kom nu al een aantal jaar bij Roots en ben er elke keer super blij mee. 8
  • 29/08/2022 John is een laagdrempelig persoon, die bij een probleemstelling bij de auto, duidelijk is in de aanpak richting de oplossing met bijpassend stappenplan. John laat zien welke onderdelen vervangen moeten worden en waarom, dit geeft vertrouwen en geeft achteraf geen verrassingen. Tevens wordt aangegeven of een onderdeel zoals remmen nog mee kunnen en op welke termijn deze vervangen moeten worden. Naast de technische kennis is John ook gezellig in de omgang en in voor een algemeen praatje. Het aanbieden van vervangend vervoer in overleg, is een pre en zorgt ervoor dat je altijd je planning van de dag kan afmaken. 10
  • 28/08/2022 Eerlijk ,betrouwbaar ,GROOT vakmanschap. Kom hier al meer dan twintig jaar. Nog nooit slechte of mindere ervaring gehad. Altijd top. 10
  • 28/08/2022 Fijn bedrijf, snelle service en betaalbaar! 10