Roots Autoservice Werkplaats

Overgauwseweg 65A - 2641 ND, Pijnacker
T: 015 3693233 E: info@rootswerkplaats.nl

Roots Autoservice Werkplaats logo

Wat vinden onze klanten

Hieronder vind u de ervaringen van de klanten die u zijn voorgegaan.

  • Datum Reactie klant Score
  • 20/05/2024 Ik kom hier al jaren, goede service, vriendelijk, betrouwbaar, persoonlijk, goed advies, flexibel. 10
  • 10/05/2024 Prima 10
  • 06/05/2024 al meer dan 30 jaar tevreden klant, zegt genoeg denk ik. 9
  • 05/05/2024 Ondanks drukke tijd toch snel geholpen 10
  • 03/05/2024 Na ervaringen met grote onpersoonlijke garagebedrijven een verademing om direct de afspraken te maken met de man die ook het werk uitvoert. Hij heeft prima werk afgeleverd. De volgende servicebeurten gaat hij natuurlijk ook doen. 9
  • 03/05/2024 Zoals altijd informatief vooraf en keurig op tijd afgeleverd. 10
  • 03/05/2024 Bij Roots krijg je altijd goede service, service staat hier nog hoog in het vaandel. Als je auto klaar is en je komt hem halen wordt goed uitgelegd wat er is gedaan en krijg je de defecte en/of versleten onderdelen te zien met uitleg wat er mee was. Ook krijg je een prognose van wat je volgend jaar staat te wachten bij het volgende onderhoud. 10
  • 30/04/2024 altijd eerlijke mensen 9
  • 30/04/2024 Naast uitvoering van de APK en servicebeurt ook altijd aandacht voor andere vragen m.b.t. bijvoorbeeld onderhoud van de auto, omgaan met lakwerkschades en tijdige en adequate vervanging van de banden (winter- en zomerbanden versus all season banden) 9
  • 29/04/2024 Top. 10
  • 27/04/2024 Goede service, snel geregeld! 8
  • 26/04/2024 Goede ervaringen 10
  • 26/04/2024 Goede service en verstand van zaken 10
  • 26/04/2024 Wordt er prima geholpen en maken tijd voor je . Altijd een praatje. 10
  • 22/04/2024 Goede service 10
  • 22/04/2024 Top Mee denkend Betrouwbaar Eerlijk Heel veel kennis van zaken. 10
  • 20/04/2024 Goede vakkundige medewerkers en prima service! Fijn dat er ook overlegd wordt over de uit te voeren werkzaamheden, en een prijsindicatie wordt afgegeven. 10
  • 17/04/2024 Naast goede kennis en zijn passie voor auto’s staat John altijd klaar voor zijn klanten! 10
  • 16/04/2024 Vooraf overleggen en John voert uit wat er is afgesproken. Bij verrassingen overlegd John hoe of wat en denkt mee met de Portemonnaie. Hiernaast is John altijd geïnteresseerd in je persoonlijke leven, wat ik prettig vind. 10
  • 15/04/2024 Je wordt altijd goed geholpen. 10
  • 15/04/2024 Hele fijne garage. Ik kom er al jaren en wordt altijd prettig geholpen. Een hele goede monteur! 10
  • 15/04/2024 APK keuring + reparaties goed uitgevoerd Kosten vooraf duidelijk. Service is uitstekend.. 10
  • 15/04/2024 Heel positief! Hopelijk kan ik nog lang bij deze garage mijn auto laten keuren en dingen laten repareren! 10
  • 12/04/2024 Ik kom er al jaren en John staat altijd klaar! 10
  • 12/04/2024 Problemen worden goed verholpen en auto rijdt als een zonnetje! 9
  • 11/04/2024 nooit eerder als klant midden op de dag langs komen waaien. door meedenken kon ik mijn auto direct laten staan. leenautootje mee en de volgende ochtend vroeg weer omruilen! kortom, uitstekende service! 10
  • 09/04/2024 Goed contact. 10
  • 07/04/2024 Staan altijd voor je klaar 10
  • 04/04/2024 Roots heeft mij snel en vakkundig geholpen tegen een faire prijs. Zeer tevreden met Roots. 10
  • 02/04/2024 Ik kom hier al jaren met tevredenheid. 10
  • 30/03/2024 Fijne garage, met een persoonlijk tintje. 10
  • 27/03/2024 Ik kom hier al over 20 jaar. Voel me altijd welkom en het een bijna familiar gevoel bij hun 10
  • 26/03/2024 Het is een goede garage. Ik ga hem aanbevelen. 10
  • 19/03/2024 Snelle goede service 10
  • 19/03/2024 Eerste keer dat ik hier kwam. Erg vriendelijk, ik ga hier vaker komen. 8
  • 19/03/2024 Wij komen al jaren bij roots. En de service is goed 10
  • 16/03/2024 Er wordt meegedacht en snel gehandeld 8
  • 12/03/2024 Ik zou iedereen aanraden hier je auto in onderhoud te doen. Wordt snel en vakkundig gemaakt. Denkt mee. 10
  • 11/03/2024 Klantvriendelijk en altijd in staat om de klant snel en goed helpen. 10
  • 11/03/2024 Goede service en aardige mensen 10
  • 11/03/2024 We worden altijd zo goed geholpen hier... professionaliteit gaat hand in hand met betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Gewoon zeer tevreden. Zo hoort het. 10
  • 08/03/2024 Bij Roots krijg je altijd deskundig advies en kan je na service, onderhoud of reparatie weer met een gerust hart de weg op. 10
  • 01/03/2024 Heerlijk die kleine bedrijven die nog met je meedenken en waar je geen nummer bent. Erg tevreden over de gang van zaken. 10
  • 27/02/2024 Top garage, met vriendelijk en professional en vakkundig personeel. 10
  • 24/02/2024 Eindelijk een garagebedrijf wat zich echt richt op de klant. Als je belt nemen wordt de telefoon door de eigenaar zelf opgenomen en weet hij meteen wie je bent. Geen poespas en gewoon betalen wat het kost. Ik ben na een prijsopgave voor vervanging van twee kleinere onderdelen bij mijn vorige garage weggerend. Daar betaal je voor van alles, hier alleen voor het echte werk. De ontvangst is prima, de snelheid waarmee een afspraak kan worden ingepland, de communicatie en het verrichte werk. Kortom, ik ben weer helemaal blij. 10
  • 24/02/2024 Vriendelijk en netjes te woord gestaan.zeer tevreden. 7
  • 24/02/2024 John werkt in zijn bedrijf met veel overgave. Is betrokken met zijn klanten en denkt mee. Er staat altijd een leenauto klaar zonder extra kosten. De service bij Roots daar kunnen de Merk autobedrijven nog wel wat van leren. Hier is geen receptioniste die je koffie aanbiedt maar John zelf! 10
  • 24/02/2024 John is erg kundig in zijn vak en is transparant naar de klant. Overlegt en geeft advies. Daar word ik als klant erg blij van. 10
  • 23/02/2024 Afspraak maken was snel mogelijk. Er werd actief mee gedacht, 10
  • 20/02/2024 Bij problemen kan ik altijd gelijk terecht en proberen ze de problemen aan de auto ook gelijk op te lossen zodat ik weer veilig de weg op kan 7