Roots Autoservice Werkplaats

Overgauwseweg 65A - 2641 ND, Pijnacker
T: 015 3693233 E: info@rootswerkplaats.nl

Roots Autoservice Werkplaats logo

BOVAG Garage Nootdorp

U zoekt een BOVAG garage in de omgeving Nootdorp waar u snel en vakkundig geholpen wordt als u bijvoorbeeld schade heeft? U kunt rekenen op Roots Autoservice in Pijnacker. Wij zijn al bijna dertig jaar actief in de autobranche. Wij houden ons bezig met de verkoop van occasions, het onderhoud van auto's, APK keuringen en schadeherstel. Roots Autoservice is dus de full service garage in de omgeving van Nootdorp waar u terecht kunt. Bel direct voor een afspraak en u wordt zo snel mogelijk geholpen.


Werkzaamheden


Roots Autoservice heeft door een zeer snelle en vakkundige werkwijze een uitstekende reputatie opgebouwd als garage in de omgeving van Nootdorp. Zo is de maximale afspraaktermijn bij ons twee weken, waardoor u snel met bijvoorbeeld autoschade bij ons terecht komt. Voor spoedeisende reparaties kunt u veelal al direct of binnen enkele dagen bij ons terecht. Vervolgens gaan onze ervaren monteurs direct met uw auto aan de slag. Zo zorgen wij ervoor dat uw voertuig binnen een kort tijdsbestek weer rijdt als een zonnetje. In de tussentijd zorgen wij er ook voor dat u kunt beschikken over vervangend vervoer. Roots Autoservice de perfecte keuze als u een BOVAG garage zoekt in de omgeving van Nootdorp.

Contact

Maak direct een afspraak met ons door te bellen naar 015-3693233, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@rootsautoservice.nl. Als u uw auto in wilt ruilen, kunt u eerst een offerte aanvragen.


Maak een afspraak