Roots Autoservice Werkplaats

Overgauwseweg 65A - 2641 ND, Pijnacker
T: 015 3693233 E: info@rootswerkplaats.nl

Roots Autoservice Werkplaats logo

Garage Pijnacker

Roots Autoservice is een full service garage in Pijnacker. Hier kunt u terecht voor alle soorten onderhoud en reparaties aan uw auto. Bovendien hanteren wij een snelle werkwijze en een klantgerichte service. U kunt bij ons ook voordelig diverse occasions aanschaffen.

Werkzaamheden

Als garage in Pijnacker voert Roots Autoservice al jaren een groot aantal onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit aan auto's. Bij ons bent u ervan verzekerd dat u binnen maximaal twee weken worden geholpen. Bovendien kunnen wij zorgen voor eventueel vervangend vervoer. Als er spraken is van een spoedgeval, dan kunt u zelfs direct of binnen enkele dagen bij ons terecht. Indien er meer werkzaamheden nodig zijn dan in eerste instantie verwacht, dan nemen wij contact met u op. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Onze snelle werkwijze en klantvriendelijke service maken van ons de ideale garage in Pijnacker.

Contact

Garage Roots Autoservice is een vertrouwd adres in Pijnacker. Maak meteen een afspraak met ons door te bellen naar 015-3693233. U kunt ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Neem contact op